Ключарски услуги

Ключарски услуги

Работно време: Денонощно

Адрес: ул. „Пере Тошев“ 1, 4030 Пловдив

Контакти: Телефон: +359889121570

Описание: Аварийни ключарски услуги: Аварийно отключване на апартаменти и коли. Изработка на секретни, касови и авто ключове.

Рейтинг: 0